Vanuit de gedachte: ‘Mijn auto krijgt een APK, dus ik ook!’ zorg je goed voor jezelf. Dit is waar Duurzame inzetbaarheid voor staat: gemotiveerde, weerbare medewerkers met een goede privé-werk-balans. Ook helpen we hele teams met vraagstukken op het gebied van loopbaanmobiliteit.

Wim (49 jaar) kwam langs voor een cv-update en beter gebruik van LinkedIn. Alles ging goed, maar toch een check. Na een traject van drie sessies was hij weer klaar voor de toekomst.

Anneke (50 jaar) werkt al 25 jaar bij dezelfde organisatie. Het gaat er prima af. Zou het een idee zijn om zich te laten detacheren? Daarom wil ze een APK. In vier gesprekken besloot ze dat ze binnen dezelfde koepel voor twee jaar bij een andere organisatie ging werken. Een heel verfrissende beslissing. Het gaat haar goed. Andere stad, andere collega’s, nieuwe cultuur.

Aanpak Loopbaan-APK

Doen waar je goed in bent heeft ook heel korte trajecten die iets weg hebben van een APK. Vragen die langskomen: loopt alles lekker? Klopt je profilering nog? Zijn er grote uitdagingen die op je pad komen en waar je je op voor wilt bereiden? Hoe zit het met je cv? Gebruik je LinkedIn en ben je goed aangesloten op je netwerk? Het resultaat is in korte tijd een check op waar je staat zodat je klaar bent voor de toekomst en kunt blijven doen waar je goed in bent.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Ligt je vraag op het gebied van energie en plezier in je werk? Ook dan helpen we je graag.