Wil je met hele team werken aan loopbaanmobiliteit? Ook dan helpen we je bij Doen Waar Je Goed In Bent graag. Duurzame inzetbaarheid staat voor gemotiveerde, weerbare medewerkers met een goede privé-werk-balans. En dat staat ook in dit traject centraal.

Doen Waar Je Goed In Bent kreeg de vraag van een manager of we het team weerbaarder konden maken. De strategie van dit nutsbedrijf was de afgelopen twee jaar ernstig veranderd. Van de werknemers werd gevraagd: meer flexibiliteit en doorstroom. De manager wilde zijn team meer zelfvertrouwen meegeven en zorgen dat ze zelf keuzes gingen maken. Doen Waar Je Goed In Bent heeft een mooi programma op maat gemaakt met training en coaching. Na een half jaar stond er een energiek en zelfverzekerd team; drie waren intern al doorgeschoven; een had extern een baan gevonden; drie waren een opleiding begonnen; een was gedetacheerd. Belangrijk was dat alle teamleden een eigen antwoord hadden gevonden op de nieuwe strategie van de organisatie. Men ging overtuigd en met plezier naar zijn werk.

Aanpak loopbaanmobiliteit: aan de slag met een team

Loopbaanmobiliteit voor teams is maatwerk. Afhankelijk van jullie wensen en doelen, maken wij een programma op maat met training en/of coaching. Zodat jullie klaar zijn voor de toekomst en ook dan blijven doen waar je goed in bent.

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact met ons op.