Doen waar je goed in bent verbindt ons. Het is al jarenlang onze visie en overtuiging. Wij coachen, trainen en adviseren vanuit dat gedachtegoed.

Ontdekken van talenten

We helpen mensen te ontdekken waar ze van nature goed in zijn én energie van krijgen. Mensen zijn vooral gefixeerd op hun zwakheden en zich niet bewust van hun sterke punten en talenten. Het ontdekken van talenten, de energiebron; het durven dromen en grenzen te verleggen. Dat is ons vak. Door deze aanpak vallen de puzzelstukjes op hun plaats.
Drijfveren, Loopbaanontwikkeling, Personal Branding, Appreciative Inquiry

In actie komen

Wij staan voor doen waar je goed in bent, maar ook voor in actie komen. Naast inzicht is het belangrijk om de stappen te zetten die je wilt. Wij helpen daarbij met een aansprekend cv en een passend LinkedIn-profiel. We werken aan een overtuigende personal branding; je leert netwerken en hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit.
Netwerken & LinkedIn, Cv, Solliciteren en jobsearch

Duurzaam HR-beleid

Menselijk talent en karakter behoren tot de essentiële componenten in werk. Zijn mensen op hun plaats qua aanleg en interesse, dan kan er groei en een gezonde bodem ontstaan voor welbevinden en resultaat. Dit zijn de uitgangspunten voor een duurzaam HR-beleid.
Loopbaan APK, inzetbaarheidsscan, duurzame inzetbaarheid