Doen Waar Je Goed In Bent is opgericht door Els Nijssen en Rolien Blanken. Meer weten over ons? Lees dan hieronder verder.

Els Nijssen

Ik ben een ervaren loopbaancoach en trainer die door haar enthousiasme en denken in kansenen mogelijkheden, haar cliënten in beweging krijgt. Ik heb een groot inlevingsvermogen en werk vanuit vertrouwen.

Doen waar je goed in bent
Mijn grondgedachte is: doe waar je goed in bent. Dat geeft energie, motiveert en maakt gelukkig. Ik ben het voorbeeld van iemand die na vele omzwervingen in het loopbaanvak terecht gekomen is: lerares Nederlands, uitgever van boeken, restauranthouder, loopbaanadviseur. En de ervaring heeft dat weten waar je goed in bent niet 1-2-3 gevonden is.

In actie komen
Doen waar je goed in bent loopt als een rode draad door al onze opdrachten. In actie komen komt daar direct achteraan. Onze cliënten krijgen veel inzicht in zichzelf maar daar stopt het niet bij. Wij stimuleren onze cliënten om hun inzicht om te zetten in acties en hun doel te bereiken. Mijn specialisaties liggen in elkaars verlengden: personal branding, profileren en netwerken en cv/LinkedIn. Ik ben trots op het boek Netwerken werkt. (27e druk en 55.000 exemplaren) dat ik samen met Rob van Eeden geschreven heb.

Staan voor ons vak
Ik houd van kwaliteit leveren. Dat doe ik door mij te scholen en te certificeren (CMI, TMA en Focussing). Ik weet wat er speelt in ons vak en waar de ontwikkelingen naartoe gaan door mijn bestuursrol bij de branchevereniging OVAL en mijn functie als toetser en mentor bij onze certificerende instelling CMI.

Certificaten
Register Loopbaanprofessional (RL),  assessment TMA en methodiek Focusing.

Contact opnemen met Els?
Mail naar nijssen@netwerk-partners.nl of bel 06-20424408Bekijk ook haar LinkedIn-profiel.

Rolien Blanken

Na 16 jaar ervaring als HR Manager in de zakelijke en financiële dienstverlening ben ik gestart met Talent Unlimited. Onder die naam werk ik als consultant in de HR en richt ik mij op wat mij drijft in mijn HR-werk: talentmanagement.

Doen waar je goed in bent
Talentontwikkeling gaat ook over doen waar je goed in bent én waar je energie van krijgt. Ik richt mij expliciet op talenten en drijfveren van mensen. Ik koppel deze positieve krachten aan de ambities en doelstellingen van de organisatie. Mensen helpen te ontdekken waar ze goed in zijn en een duidelijk doel voor ogen te krijgen. Dit geeft mij als coach en trainer energie en voldoening.

Bijdragen aan een organisatie die in balans is
Ik ben gedreven om bij te dragen aan een organisatie die goed in balans is met open communicatie en gemotiveerde medewerkers. Naast het maken en uitvoeren van HR-beleid, coach en train ik op het gebied van talentontwikkeling.

Ontwikkeling nieuwe instrumenten
Als arbeids- en organisatiepsycholoog is het mijn specialisme om te zien wat organisaties nodig hebben en daar de juiste instrumenten voor aan te reiken. Ik heb bij diverse organisaties nieuwe instrumenten ontwikkeld en geïmplementeerd.

Certificaten: Management drives, My Motivation Insights.

Contact opnemen met Rolien?

Mail naar r.blanken@talentunlimited.eu of bel 06-21208755.  Bekijk ook haar LinkedIn-profiel.