Verloopt je carrière tot nu toe vlot, maar kriebelt het weer? Wil je een volgende stap zetten, maar weet je niet goed wat of hoe? Dan heb je behoefte aan een kort coachtraject dat helpt bij het formuleren van je volgende stap in je loopbaan. Het traject Mijn volgende stap zorgt voor deze richting, zodat je in de toekomst kunt doen waar je goed in bent. Want wij geloven dat je dan het meest succesvol bent. Ook helpen we je graag om meer plezier te hebben en houden in je werk.

Wat het coachtraject oplevert

Bij het coachtraject Mijn volgende stap krijg je inzicht in hoe je richting kunt geven aan de door jou gewenste toekomst in je werk. Als je richting krijgt, dan gaat het vliegwiel draaien.

Alexa: ‘Ik wil alsnog een vervolgopleiding doen, omdat ik zie dat de organisatie waar ik werk sterk verandert. Door een Talenten Motivatie Analyse heb ik ontdekt waar mijn echte talenten liggen en daarna heb ik inzicht gekregen in wat ik interessant vind in mijn werk. Die twee samen hebben geleid tot de keuze voor een vervolgopleiding waar ik in september mee start. Mijn werkgever gaat die betalen.’

Aanpak Mijn volgende stap

Het traject Mijn volgende stap bestaat uit 4 tot 6 sessies.

  • We starten met de Talentscan of de Talenten Motivatie Analyse (TMA) en onderzoeken in een coachgesprek de talenten, drijfveren en competenties.
  • We leggen dat naast je huidige functieprofiel en je gewenste volgende stap.
  • Je voert een viertal netwerkgesprekken om je wensen, idealen en realiteit te checken en te verhelderen. Die gesprekken bereiden we voor. De resultaten bespreken we en je zet nieuwe gesprekken uit.
  • Je gaat weg met een duidelijk beeld van je volgende loopbaanstap en een actieplan.

Meer weten over jouw volgende stap?

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op.