Ben je succesvol, maar vraag je je af of je op de goede weg zit? Moet je keuzes maken in je carrière over een volgende stap, over leiderschap of partner worden? Of wil je een andere invulling geven aan je rol als leidinggevende? Dan is Coaching op Talenten het traject voor jou! Wij bieden overigens ook coaching op talenten voor teams aan.

Wat Coaching op Talenten je oplevert

‘Ik vind het lastig om goed om te gaan met de spanning tussen de hectiek van de dag en de noodzakelijke tijd creëren voor inhoudelijke taken. Dit continu prioriteren van hoofd- en bijzaken levert spanning op. Hoe kan ik de spanning verminderen en weer gemotiveerd raken?’

Deze cliënt heeft vooral behoefte aan inzicht. Hoe kan ze doen waar ze goed in is? Ze laat zich steeds afleiden door zaken die haar feitelijk niet interesseren. Door de drijfverentest kreeg ze inzicht in waar haar kracht lag. Daar ging ze op inzetten. Wat ze daarvoor nodig had was goede afspraken met haar collega’s die haar ’s ochtends met rust lieten. Toen ging ze als een speer.

Aanpak

Een coachtraject omvat 4 sessies. We starten altijd met een TalentScan waardoor je snel weet wat je drijfveren en talenten zijn. Dit geeft inzicht in je eigen kracht en wat je energie geeft of kost. En in welke manier van leidinggeven, samenwerken en communiceren goed bij jou past. De TalentScan werkt positief en deze energie motiveert en zet in beweging. Zodat je niet alleen weet waar je goed in bent, maar ook doet waar je goed in bent.

Meer weten over hoe jij jezelf verder kan brengen?

Benieuwd naar hoe jij jezelf verder kan brengen? Of op zoek naar coaching voor een team? Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.