Ken je jezelf en weet je waar je goed in bent? Maar lukt het toch niet goed om dat over de ‘bühnen’ te krijgen? Voel je je onzeker en mis je zelfvertrouwen? Dan wordt het tijd om daarmee aan de slag te gaan. Wij geloven dat een goed gebruik van je talenten, dus Doen Waar Je Goed In Bent, leidt tot succes en gelukkig zijn in werk.

Peter heeft de vraag: ‘Ik ben heel tevreden in mijn baan. Zie mij nog een heleboel dingen doen in deze organisatie, maar ik profileer mij toch te weinig. Ik creëer te weinig kansen. Kun je mij daarbij helpen?’
Peter wil toch eerst nog een TMA, om zijn talenten en competenties te checken met wat hij zelf denkt. Die hebben we omgezet in een concrete doelstelling voor de toekomst en vertaalt naar een pitch. Die pitch heeft hij geoefend op een van onze HR-adviseurs. Het was voor hem een totaal nieuwe ervaring. Peter ging met veel meer zelfvertrouwen weg en met een actieplan wat hij ging doen om zijn zichtbaarheid te vergroten.

Aanpak

In een gratis kennismakingsgesprek brengen we in kaart waar jouw behoefte zit en waar je aan moet werken. ‘Pitch: vertellen waar je goed in bent’ is een kort traject van 4 sessies. De ligt op richting geven aan je talenten. Dat verwoorden en oefenen, zowel met een professionele HR-directeur als met je netwerk. Aan het eind staat er een overtuigende doelstelling met pitch die je Personal branding verwoordt, die je zelfvertrouwen vergroot en richting geeft aan je carrière. Wil je hulp bij het in actie komen? Ook dan helpen we je graag!

Meer weten?

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op.