Weet je nog niet waar je goed in bent? Ben je klaar voor een volgende stap, maar weet je nog niet welke? De start voor het vinden van een nieuwe baan begint bij inzicht in jezelf. Een goed persoonsprofiel is de basis. Daar helpen wij je graag bij! Ook met de vervolgstappen: Netwerken en LinkedIn om aan een nieuwe baan te komen en Jobsearch en Solliciteren.

Martin heeft twee opleidingen gedaan. De KMA en een HBO Sport en Management. Toch lukt het hem niet aan een echte baan te komen. Hij is enthousiast en wil van alles, maar hij geeft geen richting aan wat hij echt kan en wil. Daardoor komt hij in gesprekken niet uit de verf. Met een van onze testen en een viertal gesprekken, krijgt hij goed zicht in zijn drijfveren, talenten en competenties. Dan valt het kwartje. Hij gaat keuzes maken en richt zijn cv ook zo in. Binnen vier maanden heeft hij aan de baan.

Aanpak

We bouwen met behulp van de Talentscan of een Talenten Motivatie Analyse aan je persoonsprofiel. De rode draad door de gesprekken is: waar ben jij goed in? Afhankelijk van wat je nodig hebt, vullen we deze module aan met andere instrumenten en testen. In zo’n 4 sessies is het resultaat: een stevig persoonsprofiel met een helder beeld van de volgende stap in je werk.

Geïnteresseerd geraakt?

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen om te komen tot een goed persoonsprofiel? Neem dan contact met ons op.