Zoek je begeleiding bij het vinden van passende vacatures? Bij het opstellen van een motivatiebrief en een actueel en passend cv? Of bij de voorbereiding van het sollicitatiegesprek en het oefenen van het gesprek? Dan is dit de coaching die je zoekt! Weet je nog niet goed welke stap je wil zetten? Dan helpen we je graag eerst met een goed persoonsprofiel.

Een van onze cliënten, Mirjam, had moeite met aansluiting vinden bij de huidige manier van solliciteren. Ze is een goede secretaresse. ‘De rest kon ze zelf wel,’ zei ze. In een coachgesprek met een Talenten Motivatie Analyse hebben we alles verzameld wat nodig was om in het geval van Mirjam een actueel cv te maken. En die om te zetten in een passend LinkedIn-profiel. Daarna heeft ze het handwerk van vacatures vinden en analyseren geleerd. Toen ze uitgenodigd was voor een sollicitatiegesprek, is ze komen oefenen. Vier sollicitaties verder was ze weer als directiesecretaresse aan het werk.

Aanpak

In 4 sessies doen we het volgende:

  • We stellen een actueel cv met aansluitend LinkedIn-profiel op.
  • Jobsearch met ons portal Jobport en we maken een vacature-analyse aan de hand van passende vacatures. Je leert hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en op welke manier je die moet benaderen.
  • Je oefent het sollicitatiegesprek met een collega-recruiter en/of HR-adviseur.

Interesse?

Wil je meer weten over Jobsearch en Solliciteren? Neem dan contact met ons op. Ook helpen we je graag om door middel van netwerken en LinkedIn een nieuwe baan te vinden.