Op weg naar de baan die je wilt

Ons boek Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt (55.000 exemplaren en de 27e druk) is hét boek op het gebied van netwerken voor een baan. In 2004 geschreven door Rob van Eeden, en sindsdien vele malen herzien in samenwerking met Els Nijssen. Want ook succes vraagt onderhoud!

Nieuwe baan

Het boek voorziet in een duidelijke behoefte bij velen die op zoek zijn naar nieuw werk. Elk jaar wordt de helft van de jaarlijkse oplage besteld door loopbaanadviesbureaus, mobiliteitscentra en het UWV, die het inzetten bij trajecten voor een nieuwe baan en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Succesvol netwerken

In een helder geschreven stap-voor-stap opzet geeft Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt wat je op orde moet hebben om succesvol te kunnen netwerken. En hoe je komt tot een succesvolle netwerkcampagne. In de laatste herziene editie staan nog meer voorbeelden en is de relatie tussen netwerken en sociale media verder uitgewerkt.

Netwerken: een onmisbare vaardigheid

Netwerken is een onmisbare vaardigheid bij het vinden van nieuw werk, maar ook als je beter wilt functioneren in je huidige baan. Een netwerk opbouwen, uitbreiden en effectief gebruiken is door iedereen te leren. Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt geeft daarvoor de nodige handvatten. Met uitdagende stellingnames en praktische oefeningen laten de schrijvers de lezer antwoord vinden op vragen als:

  • Wat wil ik bereiken met netwerken?
  • Hoe schrijf ik een goed resumé?
  • Hoe netwerk ik zo efficiënt mogelijk?

Netwerken werkt bestellen

Netwerken werkt bestellen kan door een bericht te sturen naar info@netwerk-partners.nl. Dan krijgt u het boek met een leesopdracht en zonder portokosten toegestuurd.

Netwerken Werkt